Kok aan huis
Georges
Kostenplaatje

Voor alle aankopen en de verwerking ervan staat de chef garant.

Afhankelijk van het seizoen, de seizoensproducten en de dagprijs kan de kostprijs variƫren. Een meer gangen menu hoeft echter niet duur te zijn. Daarom is ons assortiment aan gerechten ruim. Omdat we sterk willen inspelen op uw specifieke vraag, is er in het menuoverzicht geopteerd om niet ieder individueel gerecht al te voorzien van een prijskaartje.

Voor de chef wordt er 160 euro de dag zelf aangerekend. Voor een etentje tot 8 personen staat hij in voor een vlotte afhandeling van het volledig diner.

Gaat het om meer personen en een groter evenement zullen we vooraf goede afspraken maken hoeveel mensen er nodig zullen zijn voor een vlotte zaal- en keukenwerking. Voor personeel wordt er een vaste dagprijs vastgelegd van 120 euro per extra medewerker in de keuken of de zaal, ongeacht de grootte of de duur van het evenement.

Er wordt altijd vervoersonkosten aangerekend.

De prijzen zijn allemaal exclusief btw.