Kok aan huis
Georges
Voor wie Georges?

Voor jullie die juist dat extraatje willen?

Voor jullie die er op uit zijn om ongestoord met genodigden, familie, vrienden of collega’s te kunnen genieten van samen te zijn en lekker te eten thuis of in een vertrouwde omgeving?

En dit terwijl er iemand is die voor alles zorgt van a tot z, inclusief de afwas!

Wie kunnen jullie daarvoor aanspreken?

Tim Autrique, kok ten huize ‘Georges’.

Hij is gediplomeerd chef-kok en heeft 24 jaar ervaring in kastelen, toprestaurants en brasseries:

La Perouse, Ter Elst - Edegem , La Salade Folle - Rumst, Ten Weyngaard - Schoten, Greens - Antwerpen, Euterpia - Berchem, Kasteel Fruithof - Boechout, Brasseurs – Antwerpen, Jazzfornuis - Wommelgem, Spek & Eieren - Antwerpse Haven, Het Kleine Verschil – Deurne, La Pipe D’Anvers – Antwerpen.


Nu werkt hij als chef kok – opleidingscoördinator met autistische jongeren in brasserie De Krone, Duffel. De combinatie met kok aan huis ziet hij als de ideale aangename manier om zijn ervaring op beide vlakken te kunnen delen.

De goesting, de passie, de liefde voor zijn vak is voor hem nog altijd doorslaggevend en hij is vooral tevreden als zijn klanten het ook zijn.

Wat mogen jullie van hem verwachten?

Dat hij inspeelt op jullie wensen bij welke gelegenheid ook, groot of klein, zittend of staand, binnen of buiten: diner, receptie, kinderfeest, borrelbabbel … hetzij thuis of elders.

Eventuele aanpassingen zijn mogelijk voor genodigden met intolerantie voor bepaalde gerechten (glutenvrij, suikervrij, allergieën).

Van waar Georges?

De naam van de zaak verwijst naar de paps, zijn grootvader langs vaders kant, Georges Autrique. Levensgenieter met een immens groot hart, te vroeg gestorven om te kunnen proeven van wat zijn kleinzoon nog allemaal uit zijn mouw zou kunnen koken.